Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Keresztül Európán – Holdjárat Tompos Kátya és Hrutka Róbert


Miskolc - Művészetek Háza

2017. december 15. 19:00

Közreműködik: Tompos Kátya - ének, Hrutka Róbert - gitár, Markó Ádám - dob, Fehérvári Attila - basszusgitár, Kalmus Felicián - cselló, Galambos Zoltán - zongora, Dely Domonkos - perka, vokál

Énekesnőként korábban talán kevesebben ismerték, pedig a dzsessz, a pop és a világzene világában is otthonosan mozog. Személyisége mind prózában, mind zenében csodával tölti meg a színpadot. 2013 novemberében Keresztül Európán címmel jelent meg első szólólemeze, amely varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven - Kátya kitűnő nyelvérzékének köszönhetően - hiteles megszólaltatásban. Igazi kalandozás nemcsak Kelet és Nyugat, hanem a különféle zenei stílusok között is. Napjaink sokszínű Európájának páratlan zenei lenyomata, olyan tükör, amelybe jólesik belenézni. A dalokat Hrutka Róbert öltöztette megfelelő zenei köntösbe.
Jegyár: 2600 Ft